index vizesi
Vizesi'ni istediğiniz ülkeyi seçin!
,



İspanya Vizesi / İspanya Vize Başvurusu

İspanya vizesi / İspanya vize başvurusu için gerekli olan belgeler İspanya vizesi / İspanya vize başvurusu için gerekli olan belgeler


25/ 09 / 2014 TARİHİ İTİBARİYLE GELEN YENİ KANUN GEREĞİ. PARMAK İZİ UYGULAMASINA GEÇİLMİŞTİR.  BU TARİHTEN SONRA YAPILACAK İLK BAŞVURU ESNASINDA PARMAK İZİNİZ ALINACAKTIR.  BU VERİ SCHENGEN VERİ SİSTEMİNDE 5 YIL BOYUNCA TUTULACAK VE  SONRAKİ SCHENGEN VİZE BAŞVURULARINDA KONSOLOSLUKLARA GELME ZORUNLUĞU BULUNMAMAKTADIR.

 
İşveren olarak İspanya Vizesi - İşveren Olarak İspanya Vize Başvurusu
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İspanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Vergi Levhasının Fotokopisi
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  • Oda sicil kayıt sureti
  • İkametgah belgesi
  • Banka Hesap Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin İspanya daki Firmadan Davetiye
    ( İspanya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse İspanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • İkametgah
  • 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Bağ-kur dökümü
Bordrolu çalışan olarak İspanya Vizesi - Bodrolu Çalışan olarak İspanya Vize Başvurusu
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İspanya konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  • Oda sicil kayıt sureti
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
  • Son üç aylık bordro fotokopisi
  • Banka Hesap Cüzdan Aslı ve Fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi 
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin İspanya daki Firmadan Davetiye
    ( İspanya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse İspanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
  • İkametgah
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
Ev Hanımı olarak İspanya Vizesi - Ev Hanımı olarak İspanya Vize Başvurusu
  • İspanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Eşinin geçerli yada eski İspanya vizesi varsa fotokopileri
Öğrenci olarak İspanya Vizesi - Öğrenci olarak İspanya Vize Başvurusu
  • İspanya Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan İspanya ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Anne veya Babanın geçerli yada eski İspanya vize si varsa fotokopileri
Emekli olarak İspanya Vizesi - Emekli olarak İspanya Vize Başvurusu
  • İspanya Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Son güncelleme: 27/02/2015 - 14:35:06

index.Vizesi.com Copyright © 2005 - 2013 tasarım ve konaklama:A|OB